Kyçja në sistem:

20 Vizitat e fundit:

# Info
1 2019-01-22 Sebahate Hasani (Mjek) E-11
2 2019-01-22 Sebahate Hasani (Mjek) Z-76
3 2019-01-22 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
4 2019-01-22 Drita Latifi (Mjek) Z76
5 2019-01-22 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
6 2019-01-22 Sebahate Hasani (Mjek) Z-00
7 2019-01-21 Drita Latifi (Mjek) E10
8 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) Z76
9 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) Z76
10 2019-01-21 Drita Latifi (Mjek) Z76
11 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) Z76
12 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) Z76
13 2019-01-21 Drita Latifi (Mjek) R10
14 2019-01-21 Drita Latifi (Mjek) Z76
15 2019-01-21 Drita Latifi (Mjek) Z76
16 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) Z76
17 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) J06
18 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) J06
19 2019-01-21 Ajtene Azemi (Mjek) Z76
20 2019-01-21 Drita Latifi (Mjek) R10

Të kyçur në e-shendeti.com:

Institucionet

1. QKMF Nagip Rexhepi, Gjilan, Qendër - 0280 320 117, 320 116, 324 465
2. QMF Dardania, Gjilan, - 324 379
3. QMF Arbëria, Gjilan, - 325 805
4. QMF 28 Nëntori, Gjilan, - 326 906
5. QMF Dheu I Bardhë, Gjilan, - 327 110
6. QMF Ramiz Cërnica, Gjilan, - 321 248
7. QMF Zhegër, Gjilan, -
8. QMF Pogragjë, Gjilan, -
9. QMF Miresh, Gjilan, - 375 417
10. QMF Bresalc, Gjilan, -
11. QMF Cërnicë, Gjilan, -
12. QMF Malishevë, Gjilan, - 326 585
13. QMF Përlepnicë, Gjilan, -
14. PMF Uglarë, Gjilan, -
15. PMF Livoq i Poshtëm, Gjilan, -
16. PMF Kishnapole, Gjilan, -
17. PMF Llashticë, Gjilan, -
18. PMF Shurdhan, Gjilan, -
19. PMF Livoq i Epërm, Gjilan, -
20. PMF Kisha e Qytetit, Gjilan, -
21. PMF Shillovë, Gjilan, -
22. PMF Ponesh, Gjilan, -
23. PMF Parallovë, Gjilan, -

Çka është e-shendeti.com

e-shendeti.com është një platformë unike në të cilën regjistrohen të gjitha vizitat e juaja tek mjeku juaj.

Qasjen në të gjitha këto vizita keni edhe ju ku në çdo moment nga cilido cep i botës mund të shihni kartelën tuaj shëndetësore.

Rreth Nesh

Ne jemi një grup ambicioz me qëllimin kryesorë të ofrimit të shërbimeve më të mira shëndetësore për ju dhe për familjen tuaj.

Ne do të ofrojmë shfrytëzuesve tanë shërbime të cilat do të jenë ndihmëse dhe të dobishme

Misioni ynë është besimi ynë!!

Kyçuni edhe ju!

Edhe institucioni i juaj shëndetësorë mund të jetë pjesë e këtij projekti.

Na kontaktoni për të marrë më shumë informata rreth shërbimeve tona!!